Sindikat Pomoraca Hrvatske

A pogotovu ovi Å¡to Å¡ute ko očice na mračnim zidu žmirkaju.

Ma neka oni zmirkaju koliko im drago. Nemam ja nista protiv toga da bilo tko placa i uclanjuje se gdje hoce. Dapace, vec sam barem tri puta pozivao istinske fikusne sljedbenike da se jave ovdje - da razglabamo - da cujemo sto misle. Ali, nije ovo odgovarajuci njihov nivo da raspravljaju s nekim Gavrom -

frustriranim srednjoskolcem i budalom.

Eo, opet poziv - neka fikusni sljedbenici i njihov fikus generalni sekretar stave diplome i indexe na forum - pa cemo lako utvrditi tko ima vise petica (5). Btw, gleda sam jednom sto je Bradzoguzzi stavija na Linkedin - nije ostala ni jedna vjestina - bilo pomorska ili druga, da on nije mestar od nje.., a jest, jedino nije spomenija da je ginekolog.

:kafa

Last edited:
Sumnjam da će ti se netko javit iz tih krugova. A već si i razlog sam naveo.

Poslano s E5533 putem Pomorac.net

Ajmo na pivu pa ču ti prijateljski objasnit. Ovo s poukama mi neide baÅ¡.

Sumnjam da će ti se netko javit iz tih krugova. A već si i razlog sam naveo.

Naveo sam moguce razloge - no, zanima me sto ti mislis o tom razlogu kojeg sam spomenuo -

Mislis li da je Bradzoguzzi, veliki kapetan koji btw ne bi znao ni timun naci na modernom brodu - sposoban za sve,

a naprotv njega, da smo mi odje koji se javljamo obicne picketine i budale?

Izjasni se - ali explicite, molim lijepo!

:confused:

Last edited:
Gavro ja mislim da je u pitanju hrvatski virus, tj bolest hrvatskog naroda. Nije bitno da li je to u pomorstvu ili drugim profesijama il država. Jednostavno je bolest.

Vrhunski naposan text. Po' metra clanka a receno apsolutno nista.
Omogucit ce nam pristup komunikacijskim uslugama.
Aj super, godina je 1541-va, navegamo na jedrenjacima, prevozimo crnce i jedva cekamo komunikacijske usluge...

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Odlicno napisano

Kad god nesto oni dogovore znaci da smo jos vise najebali, nikad nista njihovo nije dobro donijelo

Amen !

Sent from my iPhone using Tapatalk

tj bolest hrvatskog naroda

Bolest naÅ¡eg druÅ¡tva su hdz&sdp, ustaÅ¡e, partizani itd,,, i tako desetljećima ka babetine blejite iste pizdraije,,,, nikad naprijed.

Hebate na brodu nemam mira od ovih priča. U salonu/coffe time par različitih nacionalnosti i naÅ¡i počmu od hdz-u i sdp-u (pravo zanimljiva tema)

TV viÅ¡e ne palim, novine ne čitam, ni portale ne pratim, samo žutilo i negativa,,,, nigdje objektivne info...

za ispalit,,,,, emigrirat ću u Indiju.

Bolest naÅ¡eg druÅ¡tva su hdz&sdp, ustaÅ¡e, partizani itd,,, i tako desetljećima ka babetine blejite iste pizdraije,,,, nikad naprijed.

Hebate na brodu nemam mira od ovih priča. U salonu/coffe time par različitih nacionalnosti i naÅ¡i počmu od hdz-u i sdp-u (pravo zanimljiva tema)

TV viÅ¡e ne palim, novine ne čitam, ni portale ne pratim, samo žutilo i negativa,,,, nigdje objektivne info...

za ispalit,,,,, emigrirat ću u Indiju.

zna sam da ces jednog dana emigrirat u Indiju ne mozes bez Indijaca, ajde priznaj!

@Ivan.k

Tko moze bez njih? :-) , ne mozes vise naci kompaniju di njih nema.

Gavro je nasa Curu dole :p

Gavro ga ukaluma singh-u pa onda drito u shell arginu da se ne usije prangija.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Pregovarački odbori Hrvatske udruge brodara Mare Nostrum i Sindikata pomoraca Hrvatske jučer su se susreli na prvoj sjednici pregovaračkih odbora za kolektivno pregovaranje oko Nacionalnog kolektivnog ugovora za hrvatske pomorce na brodovima u međunarodnoj plovidbi. Oba pregovaračka odbora iznijela su svoje prijedloge te je dogovoreno da će se obje strane očitovati o prijedlozima iznesenim na sjednici u roku od tjedan dana. Zaključeno je da će 2. sjednica pregovaračkih odbora biti održana do konca svibnja ove godine i odnosi se na brodove hrvatskih brodara koji plove u međunarodnoj plovidbi i koji su upisani u hrvatski upisnik brodova ili u neki drugi upisnik brodova. Podsjetimo, postojeći NKU za hrvatske pomorce na brodovima u međunarodnoj plovidbi važi do kraja lipnja ove godine.

e tko ovo prevede treba mu dati nobelovu nagradu,u svakom slucaju nahebali ....cim oni krenu sa "pregovorima" pomorce uhvati srce

Mladeno budi faca pa pošalji upit brki da ti objasni. Pa stavi ovdje.

Mladeno budi faca pa pošalji upit brki da ti objasni. Pa stavi ovdje.

brko me ignorira postavljam previse pitanja na koje nema odgovore,prekinuo sam sve veze s njim davno od dana kad mi nije odgovorio zasto se zakoni koji oni donose ispod stola sa svakom vladom odnose i na veliki dio pomoraca (vjerujem puno veci nego sto je njihovo clanstvo) koji nisu njihovi clanovi.

Back