Sindikat Pomoraca Hrvatske

balvan je sukladno ocekivanju docekao penziju a zamijeniti ce ga drugi balvan ups,melvan.drugu balvanu iskrene cestitke na proteklom periodu i da unucima na koljenu prije spavanja prica o beskompromisnoj borbi za pomorce.posebne cestitke na pomlađivanju mladih balvana jer su to naveli kao jedan od najvecih uspijeha,naravno o pomorcima ni rijeci ne bez razloga.
druze balvane zelim vam sve najbolje u penziji iako iskreno ne znam u cemu je razlika od onog kad ste kao navodno radili.

link

iz šupljeg u prazno
mozda se novi tajnik pojavi ovdje pa na razuvjeri sto bi mu bio veliki plus
da i to dozivim pa mu prestat navigat

iz šupljeg u prazno
mozda se novi tajnik pojavi ovdje pa na razuvjeri sto bi mu bio veliki plus
da i to dozivim pa mu prestat navigat

Sax.., a neće se taj pojaviti ovdje!

Inače moda ti je u Hrvatskoj, na svim nivoima javne scene - sakriju se i Å¡ute. Kad ih pitaÅ¡ neÅ¡to, onda kažu "aaaa, nisam ja za to nadležan, evo spojiti ću vas, ostanite na liniji". I tako loptaju te od jednog do drugog ko' djeca loptu - dok sam ne prekineÅ¡ vezu.

Ovaj tip, novi Generalni Sekretar - studirao skupa s mnom - koliko znam nije odradio niti cijelu kadeturu.

Nu, đe će Bradczzodurro sada.., valjda u Ujedinjene Narode - poÅ¡to ima iskustvo?!

:kafa

Sindikat Pomoraca Hrvatske

Ma znam Gavro
Ima on svoje padobrance koji upadaju svako toliko ovdje
Neki se hlade sad,ugrijalo je,danas na +26°C

Aaaa, ima ih nekoliko - ja mislim da je Zujac njegov, zatim Fico i jos neki.., prozirni su ko staklo!

ma ko ih yebe.., obične!

Last edited by a moderator:
@Gavro @Sax, ja mislin da je vrime da se smoci grlo mrzlon, Gavrinom najdrazom, Karlovackom! ;)

zivija sekretarijat, sekretar i sve sekretarice!

@Gavro @Sax, ja mislin da je vrime da se smoci grlo mrzlon, Gavrinom najdrazom, Karlovackom! ;)

zivija sekretarijat, sekretar i sve sekretarice!

Oooo, Ive.., prčija te sveti Ilija - nisam nikada posumnjao u te - da si izdajnik!

Ahime! Razočara' si me ko' čovik i ko' tawariÅ¡!

Oooo, Ive.., prčija te sveti Ilija - nisam nikada posumnjao u te - da si izdajnik!

Ahime! Razočara' si me ko' čovik i ko' tawariÅ¡!

e jbg sad Gavro nemoj ti mene etiketirat ka ljubitelja sekretarijata.

triba popit pivu i to mrzlu pod hitno!

otrovat cu se od ove vode. islo je na analizu par boca sa spine i par boca ove flasirane ja mislim da je flasirana kontaminirana jbg nije JANA :D

Last edited:
Evo na naslovnici Bradzodurro osvanija.., kaže da će sad postati pisac!

Umislio da je Dante?!

@Dalmos

Daj javi uredniku, tamo, da odma' skine redikula s naslovnice!

:confused:

Last edited:
Evo na naslovnici Bradzodurro osvanija.., kaže da će sad postati pisac!

Umislio da je Dante?!

@Dalmos

Daj javi uredniku, tamo, da odma' skine redikula s naslovnice!

:confused:

Danas je namjerno bia na naslovnici jer danas je pocetak novog doba za HR pomorce. Od danas se bar malo nazire svitlo na kraju tunela. Ipak je Brazoguzzo drza mrak 30 godina a jos ce kratko dok bude savjetnik ovima.

P.S
POgledaj na FB koliko se pomoraca javilo i kakvi su komentari na clanak hahahahaha

POgledaj na FB koliko se pomoraca javilo i kakvi su komentari na clanak hahahahaha

A nije ih se neÅ¡to puno javilo. Mene su davno blokirali tamo. Evo, danas me blokirao neki tzv. saborski zastupnik - joÅ¡ malo pa neću imat đe zinuti! Ali, ko' ih yebe.., svi oni misle da su netko - dovoljno je dva posta da ih potaracam - onda divljačnu narav pokazuju.

A nije ih se neÅ¡to puno javilo. Mene su davno blokirali tamo. Evo, danas me blokirao neki tzv. saborski zastupnik - joÅ¡ malo pa neću imat đe zinuti! Ali, ko' ih yebe.., svi oni misle da su netko - dovoljno je dva posta da ih potaracam - onda divljačnu narav pokazuju.

Ispucas se ovdje na forumu...ionako @Dalmos placa hosting [emoji23]

HOMTOM HT17 koristeći Tapatalk

Back