casper
Port Captain
Protiv Udruge ne da neman nista nego ne bi nikad ni prismrdija ovdi da je tako, dakle upravo suprotno, ali isto fala van lipa sta ste podlili to sta znate sa ostalima. Kad je covik priko foruma pita ovo lito sta ce bit sa brevetima od struje od nove godine spustilo mu je kajlu jer da ima u Hrvatskoj brevet za hr elektricara i da je to to, i to sam Dalmos. Ove ovce su komentar na Bilica koji je popizdija na kolege struje koje boli kurac sta ce bit sa njima, pa san zato to posta, jer nas Rvate opcenito boli kurac prije sisanja, triba san jos stavit i sliku di svako za se travu pase.
Te ovce ce opet glasati za HDZ, a sve sto nekog interesira moze dobit za na to odredjenom mistu, UPH postoji 2 1/2 godine, a mene jucer na faxu pitaju, jel UPH ogranak SPH, sto na to rec?, dakle, upravo kad ti i ostali ne budete ovce, onda cu se osobno potruditi da vam svima bude bolje (a i sad se trudim al velika vecina vas to ne shvata) i osobno cu ........ Kosor na Markovom trgu, al prika, tribas mi u UPH, ti i ostalih 30 000 pomoraca, jer bez vas sam zelatina i na malo vitra se ljuljam
Last edited by a moderator: