TOPIC plovidba

kakvo je sad stanje na topic plovidbi??jel ima ko novih informacija?..danas sam bas dobio poziv od g.Gojka za ukrcaj kao treci makine placa 3200 eu ugovor 4/4
jel se postuje ugovor otprilike ili se ceka "povoljan porat" :udriglavom,internet,hrana,posada...

kakvo je sad stanje na topic plovidbi??jel ima ko novih informacija?..danas sam bas dobio poziv od g.Gojka za ukrcaj kao treci makine placa 3200 eu ugovor 4/4
jel se postuje ugovor otprilike ili se ceka "povoljan porat" :udriglavom,internet,hrana,posada...

evo i ja dobio njegov broj ali kaže da struju ne primaju i potvrdio je trećeg makinje
0912323094-Gojko

uglavnom trazi se 4 th eng sa visom skolom pa ako nekoga zanima nek se javi g.Gojku na gore navedeni broj...
nadam se da ce nekom biti od pomoci....

I po mogucnosti da sto manje jedu i piju, tako da se panatika zadrzi na dolaru ipo :(

Ala se svega napisalo odje u ovoj temi..

Poceo sam svoju karijeru tamo, vucem jos neke "dusevne posljedice" al i dosta dobrih stvari definitivno.
Nauce te izgraditi "stav" i profesionalni i osobni, na sto sam u jednu ruku i ponosan. Takodje, hajvana oliti fantoma nanjusis u 10 min :hihi:D
Lose stvari, minus 11kg kad sam doso doma nakon 7mj i buncanje rijeci u dubokom snu kao radaca, enviroclean, carbon remover itd..
Bijah asistent, jel :hihi:hihi:D:uzdravlje

Last edited:
Ja san cua da neda bog da oficir i timunjer idu skupa vani.
Da prvo ide jedan pa nakon 5,10 min drugi a ovi ga ceka iza kantuna.

Nedo Bog da ih netko vidi vani skupa na manje od 50 metara. Odmah to ide u rekord u kompaniju.

naravno da nemaju veze s istinom....
ne znam jeli jos uvijek timunjeri moraju stati na krilu u gvardiji?

Ne znam ali navigao sam s tipom koji je bio prvi makine tamo. Kaze da timunjeri mogu na most doc s vanjske strane, po krilu i da su u gvardiji na krilu. Jos tih bisera dosta. Kazem cou od chifa makine od tamo.

A jel smi imat kisobran ako pada kisa ili ne smi posto je kisobran nesrica na brodu ...usput triba li imat timunjer bar jedan fakultet

A jel smi imat kisobran ako pada kisa ili ne smi posto je kisobran nesrica na brodu ...usput triba li imat timunjer bar jedan fakultet
za kisobran ne znam a fakultet mu ne triba :D
ma tamo je hrana problem. vecera je ako se dobro sjecam u 17.30 i do marende nema nista. u frizideru par komadica sira i sunke i kruha koliko hoces. katastrofa! doma se ide 10-15 kg laksi svaki put.

za kisobran ne znam a fakultet mu ne triba :D
ma tamo je hrana problem. vecera je ako se dobro sjecam u 17.30 i do marende nema nista. u frizideru par komadica sira i sunke i kruha koliko hoces. katastrofa! doma se ide 10-15 kg laksi svaki put.

Evo malo novosti na Topicu trenutno im treba dosta prvih kuhara i prvih makine jer im izlaze 2 broda u 7 mjesecu i jos 3 pocetkom 2016 godine.

Back