V-ships Rijeka i K-line LNG brodovi

Looking for officers (Master, CE,CO,2E,2O,3O,3E,4E,ETO) for chem tankers

Looking for officers (Master, CE,CO,2E,2O,3O,3E,4E,ETO) for chem tankers

Looking for officers (Master, CE,CO,2E,2O,3O,3E,4E,ETO) for chem tankers II / III. Chem tanker experience is required. Owner is looking for Croatian, Montenegro, Slovenian officers exclusively.

sanja.markoc@vships.com

Poslao sam CV iako nema iskustvo pa cemo da vidimo sta ce biti, nadam se najboljem ali cisto sumnjam da ce nesto biti :p

V.SHIPS CROATIA LTD. is looking for ALL OFFICERS for a new-buildings, chem -oil tankers. Embarkation is expected during August & September 2015. Family insurance package benefit, return bonus schemes...Client is looking for CROATIANS exclusively. Candidates must have advanced chemical & advanced oil certificate. Please send CV only if you have relevant experience on sanja.markoc@vships.com

Poljski v-ship vam stalno trazi dizalicare za sve su ugovori vecinom 6-6,a placa je on board only 650USD što znaci neka misecna 19500 plus neki bonusi ako mozete ispregovarati,traze za posh-ove brodove i braze, vship vam u zadnje vrijeme konkurira dosta osmu,nasi ljudi mogu upast

V ship ce mozda a najvjerojatnije preuzet E.R.offshore flotu za crewing.

Poslano sa mog SM-G355HN koristeći Tapatalk

Last edited:
Jeli eto vidis...kasnim.mada me boli kita za e.r. i di ce...samo ocu ono po ugovoru i to je to.

Poslano sa mog SM-G355HN koristeći Tapatalk

Triba se posavjetovat s nekin.Mislin da bi triba dobit otpremninu ako ne zelis potpisat za novu firmu. Pitanje je uopce oce li i kome ponudit novo zaposlenje.Mozda je er cak uvjetova da se ostave njihovi ljudi...

Sent from my iPhone using Tapatalk

traze sljedece..
varioca/riggera
---------------------------------
RIGGER / WELDER
Sector:
Offshore/Energy
Rank:
Rigger (OffShore)
Salary:
EUR 250
Date Posted:
29 October 2015
Vacancy Details

Experience:RIGGING/WELDING SKILLS

Additional requirements: STAGE 1 RIGGER, WELDING CERTIFICATE

vessel type:MPSV

vessel description:MPSV

contract lenght:60 DAYS

salary:EUR 250 per day spent on board

date of embarkation:60 DAYS

Please send your cv to

recruitment.gdynia@vships.com

with job title.
RIGGER / WELDER | Jobs | VShips VCrew
-------------------------------------------------------
hitno kapetan za ahts para nije neka
URGENT MASTER for AHTS
Sector:
Offshore/Energy
Rank:
Master
Salary:
EUR 383
Date Posted:
29 October 2015
Vacancy Details

Experience:ARAMCO approval, 2 years experience in rank onboard AHTS, DP2

Additional requirements: DP FULL

vessel type:AHTS

vessel description:AHTS

contract lenght:2 MONTHS

salary:EUR 383

date of embarkation:AS SOON AS POSSIBLE`

Please send your applications to

recruitment.gdynia@vships.com

with advertisement title as a subject
URGENT MASTER for AHTS | Jobs | VShips VCrew
----------------------------------------
MASTER for FSIV
Sector:
Offshore/Energy
Rank:
Master
Date Posted:
29 October 2015
Vacancy Details

Experience:6 months in rank; 3,5 years on FSIV

Additional requirements: DP not required

vessel type:FAST SUPPORT INTERVENTION VESSEL

vessel description:FSIV

contract lenght:8 WEEKS +/- 2

salary:EUR 350

date of embarkation:URGENT JOINING

Please send your cv to recruitment.gdynia@vships.com

with job title.
MASTER for FSIV | Jobs | VShips VCrew
---------------------------------------------------------

Pozdrav ekipa,

Zanima me jel ima ko iskustva sa SUISSE ATLANTIQUE? Zvali su me za ukrcaj, moran jos napraviti americku vizu i ljecnicki i spreman sam. Ukrcavan se ka asistent elektronike..

Ako ti pasu bulkeri odnosno suhi tereti, odlicna firma. Vrlo dobri uvjeti, panatika itd. Kad sam ja bio nije bilo neta, samo mail. Je znam kako je sada sa time. Da su me zanimal suhi tereti, tamo bih ostao. Prije su imali na kontejnerima full nasu posadu, sad su filipinci posada. Ugovori su za asistente 6 mjeseci, za juniore 4+1, a seniori 3-3 ako se dobro sjecam. Nisam 100% siguran.

Svojedobno su imali dosta striktnu politiku na brodovima, ne znam je li jos tako. Imas pive, vina, zestica u bondedu, a i brodovi su svi relativno novi.

Kakva je situacija, sve i da nisi tamo zelio, odi rijesiti asistenturu kad imas priliku.

Sretno!

Da to me zanima samo da rišin asistenturu, nije važno na kojem brodu i koju vrstu tereta prevozi, glavno mi je da to odradin. Ako mi se svidi to kasnije mogu kalkulirati ocu li ostati ili ne! Cak mi je covik reka sto kasnije moran polagati i mislim da je reka da to sve kompanija placa tako da je u redu sa njihove strane po meni.

Svejedno Pelorus hvala puno na info! :D

Da to me zanima samo da rišin asistenturu, nije važno na kojem brodu i koju vrstu tereta prevozi, glavno mi je da to odradin. Ako mi se svidi to kasnije mogu kalkulirati ocu li ostati ili ne! Cak mi je covik reka sto kasnije moran polagati i mislim da je reka da to sve kompanija placa tako da je u redu sa njihove strane po meni.

Svejedno Pelorus hvala puno na info! :D

Svaka čast, ovako bi trebali razmiÅ¡ljat svi asistenti!
Čestitam!

V. Ships Croatia Ltd. is looking for staff rank to join a large container Fleet. Experienced on containers of +5000TEU is a must. Owners requires to see Croatian / Montenegrin / Slovenian candidate. If you have relevant experience, please send CV on antonija.biuk@vships.com

V. Ships Croatia Ltd. is looking for staff rank to join a large container Fleet. Experienced on containers of +5000TEU is a must. Owners requires to see Croatian / Montenegrin / Slovenian candidate. If you have relevant experience, please send CV on antonija.biuk@vships.com

dobro meni nije jasno kakvo je to iskustvo s +5000teu
koliko je taj brod razlicit od 2500-4400teu?
sta onaj koji je bia na frigo brodu nije dobar za ic na kontenjera?
prvenstveno pitam s obzirom na posadu u makinji?
neki dan mi je jedna mlada dama u neobaveznom razgovoru objasnila da nemam iskustva na kontenjerskim brodovima jer to je bilo 99-01 kad sam tamo radio?
uza sve kasnije poslove koji sam radia ,osim ugovora brodovi skatule dodu kao placeni odmor bez obzira koji broj frigo beba je na njemu.
di ide ovaj svit??

dobro meni nije jasno kakvo je to iskustvo s +5000teu
koliko je taj brod razlicit od 2500-4400teu?
sta onaj koji je bia na frigo brodu nije dobar za ic na kontenjera?
prvenstveno pitam s obzirom na posadu u makinji?
neki dan mi je jedna mlada dama u neobaveznom razgovoru objasnila da nemam iskustva na kontenjerskim brodovima jer to je bilo 99-01 kad sam tamo radio?
uza sve kasnije poslove koji sam radia ,osim ugovora brodovi skatule dodu kao placeni odmor bez obzira koji broj frigo beba je na njemu.
di ide ovaj svit??

Mene je nedavno nazvala mlada dama iz jedne splitske agencije i kaže da im trebaju citiram: " Prvi inžinjeri ". Na moje pitanje koja je to pozicija na brodu počima mucati i odgovara pa znate , ja sam tek počela raditi prije nekoliko dana itd...

Back