V-ships Rijeka i K-line LNG brodovi

Mene je nedavno nazvala mlada dama iz jedne splitske agencije i kaže da im trebaju citiram: " Prvi inžinjeri ". Na moje pitanje koja je to pozicija na brodu počima mucati i odgovara pa znate , ja sam tek počela raditi prije nekoliko dana itd...

Nije problem kada tako neÅ¡to pita osoba koja je tek počela radit to , i joÅ¡ ne zna puno o tome. Ali kada takva pitanje i upite dobijaÅ¡ od "superintendanta" , " kapetana" , " fleet managera" itd ...............e onda jebiga

OPEN POSITIONS within V. Ships are: ELECTRICIAN & 3RD ENG & 4TH ENG & 2ND OFF for chemical oil tankers. Embarkation in January 2016. Please apply ONLY if you have experience on such vessels. E mail: rijekacrew@vships.com

PLS APPLY ONLY IF YOU HAVE EXPERIENCE! E MAIL:rijekacrew@vships.com 1.)2x 3/O for AHTS, joining date beginning of January , AHTS experience in a must, US visa and HUET OPITO would be an advantage 2.) BSN for AHTS joining date beginning of January , AHTS experience in a must, US visa and HUET OPITO would be an advantage 3.) 3/E for PSV,joining date: 13.01.2016, experience on PSV is a must 4.) 3/O for PSV joining date 06.01.2016, experience on PSV is a must

Urgent!
Vships Split
ETO for LNG VESSEL.

Membrane type experience/experience with DFDE Wartsilla mandatory

Wages 12000 USD monthly

Contract 10 weeks on/off

Long term employment!

Only Croatian nationalities

Je sanja markoc glavna za ukrcaj?
Bio Sam davno tamo ,nisu me Ni unutra pustili,ona ekipa: Dedic,hlaca,pavlak.
Je se Ta ekipa raspala? Je Ko slao mail toj Markoc?
Da joj NE pisem uzalud.....

Mene neki dan zvali za kruzera.. makina jel.. not my cup of tea pa sam se zahvalio na pozivu.
Ne bih znao ko je sad glavni, iako mislim da je Pavlak sada u penziji..

Poslano sa mog Lenovo P1a42 koristeći Tapatalk

Dedić i Pavlak penzija neznam za Hlaću.
Sanja, Nenad, Kućićka su sad tamo. Ja sam sa Sanjom i pričao pa niÅ¡ta jednom sam joj dao komentar na LinkedIn pa joj se nije svidio odbrusila mi.
Uglavnom niÅ¡ta za mene. Neki Grčki kemikalici 180 m to su mi rekli, juniori popunjeni.

Sad mene zanima da li ima netko ovdje da je ukrcan preko dotične ekipe.

Poslano s E5533 putem Pomorac.net

Vidim na oglasu da traze,Ali zovem I zovem,nitko da podigne slusalicu,ili Su na marendi,ili NE rade ili neznam Sta,
Neda mi se IC do njih u ured da mi uvale odmah aplikaciju u ruke i ciao bello,kad ispunis dodji.

Back