Off
Mornar/Motorista
Raule koja je razlika izmedju admirala i kontraadmirala![]()
Evo ti u attachmentu

Raule koja je razlika izmedju admirala i kontraadmirala![]()

ili kurs za krupijea u kockarnici
kadet hvala ti na info ma radim dva posla sada ljeti skupit cu para i idem to polozit,koliko je od prilike cjena toga da znam okvirno....
Kazem sve cu ucinit da odem na brod....

U mjesecnim primanjimaRaule koja je razlika izmedju admirala i kontraadmirala![]()
Nemoj ovako javno, znas da sluzbe nikad ne spavaju. Zalipit ce ti necasni otpust pa cemo te morat ukrcat na offshore za kadeta.
Sve za tebe legendo. U kojem svojstvu zelis?to bi ja tia
ba?? privlačno zvuči![]()
Samo neka institucije rade svoj posaoNemoj ovako javno, znas da sluzbe nikad ne spavaju. Zalipit ce ti necasni otpust pa cemo te morat ukrcat na offshore za kadeta.

E sada je pun pameti..tko ce sada sa njim izaci na kraj.
Ali je doslo do toga da mora raditi u fusuRaule a da vidiš tek kako se Ante u kužini snalazi. Teća mu bolje stoji nega boforsi i one vaše rokete

Eeeeee,jema puno lipi stvari,ma nesmin recAli je doslo do toga da mora raditi u fusu![]()
Sve za tebe legendo. U kojem svojstvu zelis?
... Mud Engineer? ...
Manje hoce, ali ce barem nesto zaraditi, a na brodu nece moci potrosti, kada skupi neku lovu, neka proba napraviti neku prekvalifikaciju za elektricara pa onda pomalo gura naprid.Ima tek 19 godina, tako da ima vremena i za zaraditi.Ustalom ako se ukrca kao mornar,mazac ili cistac moci ce vidjeti da li ej to za njega ili nije.Ustalom za 6 mjeseci na brodu ( kao mornar,mazac ili cistac ) nece nista izgubiti, a ako mu odgovara posao lako poslije napravi prekvalifikaciju.
Kada smo vec kod radara ti koji ne gledaju su iz MRCC ( VTS Split ) tj oni novi civilni radariKada si cuo da je bilo problema sa vojnim prometom morem?Nikada, jer mi smo uvijek budni i neprijatelj nas nikada ne moze uloviti na spavanju
Neki su tu momka uhvatili u masinu umjesto da mu pomognu.Ajde povucite neke veze pa momka probajte ( normalno ako on zeli ) ukrcati kao mornara ( kako on kaze obicnog radnika ).Tako da proba sta je brod pa da odluci sto i kako dalje.
Sve za tebe legendo. U kojem svojstvu zelis?
Toolpusher? OIM? Medic? DPO? Rigger? Driller? Mud Engineer? Geo Service?
haha to sve neki te??ki poslovi na platformama vidim, to mo?že neko i bez ??kole
ajde reci mi jel lak??e upast na offshore s nautikom ili strojarstvom? (nemoj samo reć u mom slučaju nikako)![]()
Da ti je bilo dat oni Shell Shaker, ti bi na??a prstace u Vizagu..Ovo je najbolja pozicija za lov u mutnom. E da sam za ovo zavrsija di bi mi bija kraj.