zelja za rad na brodu

Status
Not open for further replies.
kadet hvala ti na info ma radim dva posla sada ljeti skupit cu para i idem to polozit,koliko je od prilike cjena toga da znam okvirno....
Kazem sve cu ucinit da odem na brod....

Cijena ka sta ti je reka kolega crta zara, znaci cca 12000kn....1000kn gori doli...rijesi to i onda navigaj

Nemoj ovako javno, znas da sluzbe nikad ne spavaju. Zalipit ce ti necasni otpust pa cemo te morat ukrcat na offshore za kadeta.

Manje hoce, ali ce barem nesto zaraditi, a na brodu nece moci potrosti, kada skupi neku lovu, neka proba napraviti neku prekvalifikaciju za elektricara pa onda pomalo gura naprid.Ima tek 19 godina, tako da ima vremena i za zaraditi.Ustalom ako se ukrca kao mornar,mazac ili cistac moci ce vidjeti da li ej to za njega ili nije.Ustalom za 6 mjeseci na brodu ( kao mornar,mazac ili cistac ) nece nista izgubiti, a ako mu odgovara posao lako poslije napravi prekvalifikaciju.

Kada smo vec kod radara ti koji ne gledaju su iz MRCC ( VTS Split ) tj oni novi civilni radari:p Kada si cuo da je bilo problema sa vojnim prometom morem?Nikada, jer mi smo uvijek budni i neprijatelj nas nikada ne moze uloviti na spavanju:hihi

Neki su tu momka uhvatili u masinu umjesto da mu pomognu.Ajde povucite neke veze pa momka probajte ( normalno ako on zeli ) ukrcati kao mornara ( kako on kaze obicnog radnika ).Tako da proba sta je brod pa da odluci sto i kako dalje.

Za radit u makini treba imat mozga,ne pomažu tu puno nikakve prekvalifikacije kao u tvojoj struci :p

Sve za tebe legendo. U kojem svojstvu zelis?
Toolpusher? OIM? Medic? DPO? Rigger? Driller? Mud Engineer? Geo Service?

haha to sve neki te??ki poslovi na platformama vidim, to mo?že neko i bez ??kole :D
ajde reci mi jel lak??e upast na offshore s nautikom ili strojarstvom? (nemoj samo reć u mom slučaju nikako) :D

svugdi ces lakse upast ka strojar, pribroji strojare i nauticare od svoje generacije u skoli pa ces vidit i zasto...

haha to sve neki te??ki poslovi na platformama vidim, to mo?že neko i bez ??kole :D
ajde reci mi jel lak??e upast na offshore s nautikom ili strojarstvom? (nemoj samo reć u mom slučaju nikako) :D

Ni strojarstvo,ni nautika. A da proba?? ka brico ili postolar. Toga u offshore trenutno fali.

Prekvalifikacija. Najbolje u struju ili strojara. Vidi malo sa sobom koliko te sve to zanima. Ka clan posade tesko ces di upasti i na nasim firmama kamoli di vanka. opcenito, triba ti dugorocna strategija s puno zivaca i strpljenja, i love naravno. U misec-dva nes nista rijesit.

crni raule

crni raule

crni raule crni raule nikad se nikoga ne podcjenjuje svaki je posal posten bitno ko sta zeli radit ako neko sebi olaksat bolje se uvatit malo knjige a ta tvoja storija o oficirima niti je u redu i stvarno ti moran rec da si ............ bez uvride ali mrzin .......... koji ne znaju sta pricaju

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Off
Status
Not open for further replies.
Back