Dalmos
New member
meni je uletila kompanija koju 3 godine čekam za ukrcaj i sad je hvala bogu sve riješeno.
Pozdrav i živili...
STa si tajnovit napisi koja je to firma sta si ceka 3 godine? Pa nece ti niko uzeti tvoju poziciju.
meni je uletila kompanija koju 3 godine čekam za ukrcaj i sad je hvala bogu sve riješeno.
Pozdrav i živili...
Dali ima netko direktan mail od recruitmenta za dcl ?
Ako se ne varam Jan Seketa je prije krcao na tu firmu....hvala
kontaktira san stevu prije cca misec dana i ovo je odgovor:Dali netko zna jel krcaju asistente/kadete i ako jesu
koliki su ugovori, place.. svakako hvala na odgovoru![]()
Jel ima ko od nasih na fantasyu?
Jel ima ko od nasih na fantasyu?
Kolege ko hoce na Mickey Mouse nek se javi tipu iz londona na mail Steven.Konstanz@disney.com. tip me zove stalno treba im strojara,pa me evo bas danas zvao.Ja odbijam samo zato sta meni nudi 4th eng poziciju.Placa je 5500$ meni toliko nudi,pa kome zvuci ok nek proba...
Kolege ko hoce na Mickey Mouse nek se javi tipu iz londona na mail Steven.Konstanz@disney.com. tip me zove stalno treba im strojara,pa me evo bas danas zvao.Ja odbijam samo zato sta meni nudi 4th eng poziciju.Placa je 5500$ meni toliko nudi,pa kome zvuci ok nek proba...
ono sta je meni ponudio je ugovor 12 weeks on,8 weeks off u stvari 3-2 rotacija.placa nije svima ista jel me on pita koliko mi je bila na prosloj kompaniji i on ti ponude(zavisi od pozicije) malo vise.ako udjes u tu njihovu rotaciju placa ti je sedmicna i dobiva se u cekovima na brodu zamisli. ma neki suludi americki sistem sto mi se nije svidio.placen si doma s obzirom da je permanent ugovor.
Aj dobro ja sam ga maltretirao proÅ¡li mjesec redovito svaki tjedan ali niÅ¡ta. Å to se love tiće proÅ¡le godine sam pričao sa njim i lova je bila dosta manja.![]()