Disney Cruise Line

Prije par dana sam imao razgovor sa stevenom, zanima me koliko je vama trajao razgovor i kada je otprilike bio drugi interview?
Moj razgovor je bio otprilike sat i nesto sitno.

bas sam sad provjerija, izmedu prvog i drugog interviua mi je proslo misec i 10 dana, a prvi i drugi su trajali oko sat vrimena.

Prilika za strojare

Prilika za strojare

Bas danas za ruckom cujem da nam hitno treba cetiri 4th Engineera (na ovim novim brodovima - Dream i Fantasy), a mozda uzmu i jos neku poziciju. Uzimaju dosta nasih ovdje. Cak bih rekao da smo pored engleza na neki nacin favoriti kod zaposljavanja u makini.

Eto prilike za ukrcati se na brzinu na cruiser (tko to zeli) pa navalite narode.
Naravno, nije sigurno da cete na novi brod. Wonder sad plovi Alaska season (bas smo na prvom cruisu ovdje gore), a Magic je u crossingu za Mediteran. Dream i Fantasy rade standardne cruiseve Karibi/Bahami.

Rotacija je 3/2, a za lovu ne znam. Onako od oka bih rekao da je negdje oko 6000 mjesecno (dok ste na brodu). Firma je dosta dobra sto se tice treninga, familije na brodu, placanja study leava za visu/klasu, itd. Ovo je pocetna pozicija tako da je i najmanja lova. Tko zna tocno iznose, neka me slobodno ispravi (znam za nas elektricare).

Posaljite mail Stevi (ima mail na stranici-dvije prije) i prijavite se ovdje za svaki slucaj:Link za prijavu

Pitajte slobodno sto vas zanima. Ako znam, odgovorit cu.

Bas danas za ruckom cujem da nam hitno treba cetiri 4th Engineera (na ovim novim brodovima - Dream i Fantasy), a mozda uzmu i jos neku poziciju. Uzimaju dosta nasih ovdje. Cak bih rekao da smo pored engleza na neki nacin favoriti kod zaposljavanja u makini.

Eto prilike za ukrcati se na brzinu na cruiser (tko to zeli) pa navalite narode.
Naravno, nije sigurno da cete na novi brod. Wonder sad plovi Alaska season (bas smo na prvom cruisu ovdje gore), a Magic je u crossingu za Mediteran. Dream i Fantasy rade standardne cruiseve Karibi/Bahami.

Rotacija je 3/2, a za lovu ne znam. Onako od oka bih rekao da je negdje oko 6000 mjesecno (dok ste na brodu). Firma je dosta dobra sto se tice treninga, familije na brodu, placanja study leava za visu/klasu, itd. Ovo je pocetna pozicija tako da je i najmanja lova. Tko zna tocno iznose, neka me slobodno ispravi (znam za nas elektricare).

Posaljite mail Stevi (ima mail na stranici-dvije prije) i prijavite se ovdje za svaki slucaj:Link za prijavu

Pitajte slobodno sto vas zanima. Ako znam, odgovorit cu.

Ima li kakve Å¡anse za niže električare sa jednim ugovorom kao asistent na teretnom i visokom Å¡kolom?

Ima li kakve Å¡anse za niže električare sa jednim ugovorom kao asistent na teretnom i visokom Å¡kolom?

Nazalost, ne. Ne primaju nize elektricare. Minimalna propisana visina je 178cm.

Ako si vec odradio ugovor negdje, onda teoretski ima sanse da te prime - u slucaju da nema nitko iskusniji prijavljen u tom trenutku.

Nazalost, ne. Ne primaju nize elektricare. Minimalna propisana visina je 178cm.

Ako si vec odradio ugovor negdje, onda teoretski ima sanse da te prime - u slucaju da nema nitko iskusniji prijavljen u tom trenutku.

hahahaha onda ja spadam u srednje električare jer imam 183cm :D
nema veze samo pitam čisto zbog moralne potpore. Cekat cu ja da avancam za struju pa ću onda tražit. pozz

Kakva je situacija na mostu? Ima li nasih? Na 16 uglavnom cujem neke engleze i spanjolce.

Kakva je situacija na mostu? Ima li nasih? Na 16 uglavnom cujem neke engleze i spanjolce.

Kako na kojem brodu, ali ima znatan broj.
Konkretno kod mene (na Wonderu) su dva Staff kapetana u rotaciji; zatim Ch Off, tri prva, po koji drugi i treci, itd.
Sad su bas krenuli razmjestati ljude po brodovima pa ne znam trenutno tko je gdje ili gdje ce ici, a ima dosta i novih.
Na drugim brodovima je slicna prica. Ima jos jedan St Capt i ekipa oko njega na Dreamu kako cujem.
Idem sljedeci ugovor za automaticara na Fantasy pa cu znati i sta je tamo, ali cujem da i tamo ima nasih dosta (Chief struje je nas, a to mene zanima).

Onako od oka... rekao bih da je nasih barem 30%, a mozda i vise - mislim na kompletan MTO.

Evo sad sam pogledao electrical rotaciju (tu jedino imam) i prebrojao... 16 nasih elektrotehnicara ukupno na 4 broda (od toga 2 1/Elec i 3 Chief Eleca).

Last edited:
Zadnih tjedan dva proveo intervjuirajuć se i skupljajuć stvari za Disney.
U pocetnom mailu sam aplicirao za automation engineer ili bolje. Odma mi se javili i sve proslo ok, sve super, ukrcaj tad i tad, ali placa i pozicija se jos ne zna. I dodje konacno zadnje javljanje na skype i ovi mi nude valjda zadnju poziciju u elektro departmentu. Mislim da su mogli to puno ranije spomenut da se ne mucimo kroz cijelu proceduru. Zahvalio se i adio

Zadnih tjedan dva proveo intervjuirajuć se i skupljajuć stvari za Disney.
U pocetnom mailu sam aplicirao za automation engineer ili bolje. Odma mi se javili i sve proslo ok, sve super, ukrcaj tad i tad, ali placa i pozicija se jos ne zna. I dodje konacno zadnje javljanje na skype i ovi mi nude valjda zadnju poziciju u elektro departmentu. Mislim da su mogli to puno ranije spomenut da se ne mucimo kroz cijelu proceduru. Zahvalio se i adio

Istu pricu sam dozivio.
Pusti papiri, skype, pa na mobitel uru vrimena ma sve divota.
Placa extra uvjeti jos bolji ali mi je na kraju rekao da bi trebao ici za 4th juniora za 2000$ i 6mj ugovor pa da me nakon ugovor-dva vancaju i onda je placa mislim preko 7000$.

Davno je to bilo i odjeb je bio iste sekunde lansiran.

Tako ako nekoga zovu ne gubite vrijeme nego odmah u startu recite da necete ici za mmetlu na brod ili neki spuzva bob .

Pozdrav ekipa...
Znate li kako je sa internetom na brodovima?

Zapravo je jako dobro od prosle godine.
Crew Internet je 20$ 500MB od prije tjedan dana (bilo 350MB).
Imamo MTN BATS (WiFi) vezu za internet u skoro svakom portu (preko 40Mbps download), a i preko satelita je ok kad plovimo.

Ovisno o poziciji mozes imati i pristup internetu na sluzbenom PC-u. U pravilu 2.5 stripes and above. Za struju to znaci od Automaticara/Elektronicara pa na vise.

U Splitu ti je lijecnicki u dr.Wagner prvi put a za druge gradove ne znan a drugi ljecnicki mos radit di oces

Poslano s GT-I8190 putem Pomorac.net

Back