Disney Cruise Line

Oglas sam vidio na LinkedIn od James Lax u kojem je pisalo da traže 3rd Officer za vodeću cruise kompaniju, rotacija 12/8.
Posalo sam mu CV nakon kojega me odmah nazavao na mobitel i rekao da je taj oglas za Disney.
Mail od Jamesa: James@exciterecruitment.com

Last edited:
Disney je nedavno objavio potražnju za

Deck, Engineer & Electrical Officers

Recruiter Disney Cruise Line
Location Rest of the world
Salary Competitive
Posted 13 Apr 2017
Closes 13 May 2017
Ref MTO – 090113 – Your Surname
Rank Deck Officer, Engineer, ETO/Electrical Officer, Technical
Sector Hospitality
Location Type Offshore
Vessel Type Cruise ships
Contract Type Permanent, Temporary

http://jobs.nautilusint.org/job/6550/deck-engineer-and-electrical-officers/

5 ugovora na royalu treci,volio bi se prebacit tamo,royal smanjuje place za sve novo avancane i nije to ko sta je nekad bilo kako pricaju starosjedioci..vidim da nije post aktivan dosta ali ako neko moze napisat iskustva malo..imam 2 email adrese pa cu probat poslat kad dodem doma,jer ovo ovdje nema vise previse smisla..i na royalu sad moras imat 2nd brevet da bi avancao,pozdrav !

5 ugovora na royalu treci,volio bi se prebacit tamo,royal smanjuje place za sve novo avancane i nije to ko sta je nekad bilo kako pricaju starosjedioci..vidim da nije post aktivan dosta ali ako neko moze napisat iskustva malo..imam 2 email adrese pa cu probat poslat kad dodem doma,jer ovo ovdje nema vise previse smisla..i na royalu sad moras imat 2nd brevet da bi avancao,pozdrav !

Ako ti nije problem napisi par rici o sebu u dijelu foruma PREDSTAVI SE da ti ne moramo brisat post.Hvala.

Da li se jos place mogu dogovarat s obzirom na iskustvo? Ili su fiksne ulazne...
Javio mi se neki L.Alaria da kad sam doma i koje su mi rotacije.
Ako jos imaju uzancu nudit rank-dva manje da odma prekinem komunikaciju.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Back