Kriza a provista iz USA avionima dolazi... Lud jebe zbunjena...
A koliko je tih rijecana prije krize bilo ovdje sa nama i stavljalo adrese i pokusali nekako pomoc ostalima da bude bolje? Koliko su adresa i informacija stavili ovdje? Sta bi ja sada trebao plakat radi njih? Kada su kupili vrhnje nije ih bili niti se spominjala ta firma sada lijepo tel. U ruke i idemo, uljaniku, jadroplovu i atlanskoj uvijek fali ljudi! Ako im nije ispod casti radit za njihove place. Da nebi bilo i ja sam iz Rijeke.Neznam tko sta igra.Uglavnom Paragon Offshore je puko.Na toj firmi u North sea ima jako puno nasih pogotovo Rijecana.Uzeli su nedavno veliku kredit kao bi kupili Prospector i sad je sve doslo na naplatu.Ocito da nisu mogli vracat lovu jer je banka preuzela sve.
Takav je sistem kod nas.A koliko je tih rijecana prije krize bilo ovdje sa nama i stavljalo adrese i pokusali nekako pomoc ostalima da bude bolje? Koliko su adresa i informacija stavili ovdje? Sta bi ja sada trebao plakat radi njih? Kada su kupili vrhnje nije ih bili niti se spominjala ta firma sada lijepo tel. U ruke i idemo, uljaniku, jadroplovu i atlanskoj uvijek fali ljudi! Ako im nije ispod casti radit za njihove place. Da nebi bilo i ja sam iz Rijeke.
...Kada su kupili vrhnje nije ih bili niti se spominjala ta firma...
A koliko je tih rijecana prije krize bilo ovdje sa nama i stavljalo adrese i pokusali nekako pomoc ostalima da bude bolje? Koliko su adresa i informacija stavili ovdje? Sta bi ja sada trebao plakat radi njih? Kada su kupili vrhnje nije ih bili niti se spominjala ta firma sada lijepo tel. U ruke i idemo, uljaniku, jadroplovu i atlanskoj uvijek fali ljudi! Ako im nije ispod casti radit za njihove place. Da nebi bilo i ja sam iz Rijeke.
Oni meni nisu ni trebali pomoc nego da ovaj forum vecini sluzi kada zagusti onda su ovdje a kada je dobro ih nema.Ja nisam iz Rijeke niti mi je itko iz tog grada pomogao.Na offshore sam upao sam bez veza i poznanstva.I ako sam Slavonac i nisam iz pomorske sredine.Prvu turu sam napravio sa Ablemanom i tu adresu sam nasao naovom forumu.Ali nebi do toga svegaa doslo da se nisam odlucio put Aberdeena.A mogao sam posadit hektar kukuruza za te pare.
Oni meni nisu ni trebali pomoc nego da ovaj forum vecini sluzi kada zagusti onda su ovdje a kada je dobro ih nema.
A decki koji su bili u zlatno doba na offshoru i ovdje su stavljali adrese i druzili se snama e njima svaka cast i kapa dopoda.
A vi ako ste nasli ovdje adresu i zaposlili se onda bas vi morate bit zahvalni nesebicnim ljudima koji djele ovde informacije a malo bit kriticni prema onima koji dodu samo kada nesto trebaju.
Pitajte moderatore foruma kada su hrvati izgubili gearbulk koliko je pomoraca doslo ovdje kukat i trazit adrese a disu danas kada su se negdje ukrcali???
...nego jedno drugom dajmo ruku kad netko padne...