Otkazi i redundancy proces zbog niske cijene nafte

Kriza a provista iz USA avionima dolazi... Lud jebe zbunjena...

Kriza koja je pogodila oil sektor pa se u tomu svemu naÅ¡a i offshore je umjetno izazvana. Geopolitika igra svoju igru a uz sve to i Roschild koji je izvuka lovu iz industrije kako bi za male novce pokupova manje firme u naftnoj industriji, kada ove bankrotiraju. Igra zionista je počela i do kada će trajat niko nezna jer njima ljudi tj. njhove sudbine nemaju nikakvo znaćenje. Dapače, rade sve kako bi kontrolirali cili svit te bili gospodari života i smrti. Ali ima ona stara poslovica, ničija nije do zore gorila.

Neznam tko sta igra.Uglavnom Paragon Offshore je puko.Na toj firmi u North sea ima jako puno nasih pogotovo Rijecana.Uzeli su nedavno veliku kredit kao bi kupili Prospector i sad je sve doslo na naplatu.Ocito da nisu mogli vracat lovu jer je banka preuzela sve.

Neznam tko sta igra.Uglavnom Paragon Offshore je puko.Na toj firmi u North sea ima jako puno nasih pogotovo Rijecana.Uzeli su nedavno veliku kredit kao bi kupili Prospector i sad je sve doslo na naplatu.Ocito da nisu mogli vracat lovu jer je banka preuzela sve.
A koliko je tih rijecana prije krize bilo ovdje sa nama i stavljalo adrese i pokusali nekako pomoc ostalima da bude bolje? Koliko su adresa i informacija stavili ovdje? Sta bi ja sada trebao plakat radi njih? Kada su kupili vrhnje nije ih bili niti se spominjala ta firma sada lijepo tel. U ruke i idemo, uljaniku, jadroplovu i atlanskoj uvijek fali ljudi! Ako im nije ispod casti radit za njihove place. Da nebi bilo i ja sam iz Rijeke.

A koliko je tih rijecana prije krize bilo ovdje sa nama i stavljalo adrese i pokusali nekako pomoc ostalima da bude bolje? Koliko su adresa i informacija stavili ovdje? Sta bi ja sada trebao plakat radi njih? Kada su kupili vrhnje nije ih bili niti se spominjala ta firma sada lijepo tel. U ruke i idemo, uljaniku, jadroplovu i atlanskoj uvijek fali ljudi! Ako im nije ispod casti radit za njihove place. Da nebi bilo i ja sam iz Rijeke.
Takav je sistem kod nas.
U zadru nista drugacije ;-)

Al nema veze jer proci ce kriza prije ili kasnije....mora proći

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk

...Kada su kupili vrhnje nije ih bili niti se spominjala ta firma...

Mario da ne bi bilo zabune: Paragon offshore je nastao kad je Noble napravio novu firmu i na nju prebacio stare, neperspektivne rigove (a usput i neke dugove i zaduzenja). 1.9.2014, taman pred pocetak ove krize.
I nije bas da se kupilo vrhnje, vecina momaka tamo placa 52% (a sad i vise, cini mi se 56%) poreza, plus socijalno - i to je jedan od razloga zasto je mnogo ljudi otislo dalje kad je naucila posao i stekla iskustvo.

Jesu li tebi mozda ti rijecani krivi sta nisi "kupija vrhnje" dok se moglo. A sta mislis da svi sta su na drillu imaju neku tajnu adresu na koju ces poslat mail i odma te prime... btw ja nisan iz rijeke

Sent from my SM-G850F using Tapatalk

Istina, ja sam imao skoro sve moguce adrese, rodbinu u drillingu pa nisam mogao tamo upast, tako da ne igra ulogu stavljanje adresa itd.

Ja nisam iz Rijeke niti mi je itko iz tog grada pomogao.Na offshore sam upao sam bez veza i poznanstva.I ako sam Slavonac i nisam iz pomorske sredine.Prvu turu sam napravio sa Ablemanom i tu adresu sam nasao naovom forumu.Ali nebi do toga svegaa doslo da se nisam odlucio put Aberdeena.A mogao sam posadit hektar kukuruza za te pare.

Ja nisam iz Rijeke niti mi je itko iz tog grada pomogao.Na offshore sam upao sam bez veza i poznanstva.I ako sam Slavonac i nisam iz pomorske sredine.Prvu turu sam napravio sa Ablemanom i tu adresu sam nasao naovom forumu.Ali nebi do toga svegaa doslo da se nisam odlucio put Aberdeena.A mogao sam posadit hektar kukuruza za te pare.
Oni meni nisu ni trebali pomoc nego da ovaj forum vecini sluzi kada zagusti onda su ovdje a kada je dobro ih nema.
A decki koji su bili u zlatno doba na offshoru i ovdje su stavljali adrese i druzili se snama e njima svaka cast i kapa dopoda.
A vi ako ste nasli ovdje adresu i zaposlili se onda bas vi morate bit zahvalni nesebicnim ljudima koji djele ovde informacije a malo bit kriticni prema onima koji dodu samo kada nesto trebaju.
Pitajte moderatore foruma kada su hrvati izgubili gearbulk koliko je pomoraca doslo ovdje kukat i trazit adrese a disu danas kada su se negdje ukrcali???

Oni meni nisu ni trebali pomoc nego da ovaj forum vecini sluzi kada zagusti onda su ovdje a kada je dobro ih nema.
A decki koji su bili u zlatno doba na offshoru i ovdje su stavljali adrese i druzili se snama e njima svaka cast i kapa dopoda.
A vi ako ste nasli ovdje adresu i zaposlili se onda bas vi morate bit zahvalni nesebicnim ljudima koji djele ovde informacije a malo bit kriticni prema onima koji dodu samo kada nesto trebaju.
Pitajte moderatore foruma kada su hrvati izgubili gearbulk koliko je pomoraca doslo ovdje kukat i trazit adrese a disu danas kada su se negdje ukrcali???

Ja sam otvorio ovu temu:http://www.pomorac.net/forum/offshore/5294-offshore-agencije.html

I drugima sigurno pomogao sa tim,a tu je bilo naravno i onih koji su me javno sprdali neznam iz kojeg razloga.Uglavnom sto se drillinga tice posla nema trenutno i to je svima nama tako na istom smo.

Ljudi samo nas sloga moze drzat zajedno. Mi pomorci vec imamo dovoljno neprijatelja. (SPH,drzava,druge nacije koje nam uzimaju poslove itd...) Drzimo se zajedno ljudi to je jedini put za uspjeh HR pomorca. Nemojmo bit zavidni nego jedno drugom dajmo ruku kad netko padne a ne reci gleda seprtlje.

Drzava je prijatelj pomoroca,ja sam prijatelj pomoraca jer mi pomorci daju placu[emoji108]

Poslano sa ITT SINCGARS koristeci ACP125F Tapatalk

Oporavak ne znaci nista kad je sramotno pala funta..

Kad sve racune platis jedino sta mores kupit je ' malo pupe i trbuja od prasca' tuzno al zalosno.

Poslin brexita dolaze filipinci u north sea sektor( par miseci ugovor) nije lose za gazdu.

ide i gore
pitanje miseca kad ec petrobras totalno kleknit a tad ce 30-40 semi izgubit ugovor
a velike firme nece da udu na brazilski market zbog nesredenih odnosa I korupcije
ali nakon svake nevere dode sunce pa ce I posli ove...

Back