Otkazi i redundancy proces zbog niske cijene nafte

Lik sta si ga ti minja kad si avanca je dobija otkaz i ovo je njegova prica.U pravu si.U ugovoru ovo ne pise.Ne znan sta pise i itf ugovoru jer obicno svabo sve radi sta pise na papiru.Ka sta san reka Zari,ako laze on lazen i ja ali ovoga nema na papiru.Znan ih jos nekoliko sta su zadnjih dana dobili cestitku, ali mi crnjak zvat ljude i ispitivat kako su se pogodili.Izgleda da cemo ubrzo i mi ostali saznat kolika je otpremnina pa cemo napisat odi.Sritno

Sent from my iPhone using Tapatalk

Article XVIII-2-twelve weeksto the end of a calendar-month if employment has existed for more than 2years.

E sad koliko ce to biti jeli pune ili samo fixed wages ko ce ga znati.

Poslano sa mog SM-G355HN koristeći Tapatalk

Eto na.Ja nisan niti cita ugovor. Niti cu dok ne dobijen na pismeno da me oladilo. Ovako se tjesin...

Sent from my iPhone using Tapatalk

A e najbolje ne mislit...ali ja cu je bogami trazit tj pitat sto je sa ugovorom...ali gledaj 2007 firma je isto imala management od osm a onda su napravili sve tipa erom itd itd kad je krenulo...ako u buducnosti ne rasprodaju brode i posa ponovo krene zvat ce oni opet i sebu i majka i kristinu..a oni posli nas.

Nordea: Offshore can go from bad to worse in 2016

ovo je sajt na preplatu pa evo par screenshotova.

View attachment 3563
View attachment 3564

u drugoj polovici iduće godine će se viditi kada broovi i platforme trebaju nove ugovore dobit da je sranje poveće
View attachment 3565

ovdje obratiti pažnju na zadnju rečenicu. poÅ¡to je većina kao uvijek u balonima mislila da cijena može samo gore i da će vječno biti gore onda se prezaduže i preinvestiraju (novi brodovi se naručivali kao da ne postoji sutra u kombinaciji sa bankama koje nude lovu koja kao da raste na drveću - zapravo i raste jer je pritiskom na enter stvore koliko žele). rijetko koja firma nije takva. zato bi bankrota moglo biti ohoho idućih godina.
View attachment 3566

ja bi volio da sam u krivu pa da se iduće godine sam sebi ovdje narugam kakva sam budala bio, ali...

Moga bi kupit sebi jednog suplajera za na ribe malo...past ce im cijena ka polovnoj alfi romeo benzinac :D

Nordea: Offshore can go from bad to worse in 2016

ovo je sajt na preplatu pa evo par screenshotova.

View attachment 3563
View attachment 3564

u drugoj polovici iduće godine će se viditi kada broovi i platforme trebaju nove ugovore dobit da je sranje poveće
View attachment 3565

ovdje obratiti pažnju na zadnju rečenicu. poÅ¡to je većina kao uvijek u balonima mislila da cijena može samo gore i da će vječno biti gore onda se prezaduže i preinvestiraju (novi brodovi se naručivali kao da ne postoji sutra u kombinaciji sa bankama koje nude lovu koja kao da raste na drveću - zapravo i raste jer je pritiskom na enter stvore koliko žele). rijetko koja firma nije takva. zato bi bankrota moglo biti ohoho idućih godina.
View attachment 3566

ja bi volio da sam u krivu pa da se iduće godine sam sebi ovdje narugam kakva sam budala bio, ali...

Prika neradi ti nijedan attachment

Last edited:
Na er je od trenutka kad ti dadu otkaz tj kad dodes doma pocinje teci 12tjedana otkazni rok u kojemi ako ti nemaju brod trebaju dati ad.wage(ovisno o cinu)posli toga po itf su ti duzni dati jos dvi osnovne place za sek i prvoga palube otpilike 750e.

dobro je to na er izvedeno....bar cete dobiti nesto....kad potpisujes svaki put mogu ti samo poslati da vise nisi potreban i cao pipi

A po pravilu ako dobijes pismo o otkazu jos par miseci si siguran ako to tako bude a vidit cemo.

ovo me danas iznenadilo

kako ce zavezat rig a posada ici kuci,kapo danac ide na biro
rig zastava pogodnosti firma Bermuda

pitam ja njega I sta na biro a on ce mrtav ladan da ce ima oko 2-3Tusd kao nezaposlen

sad meni nije jasno kad mi dobijemo otkaz imamo poreznu cestitku zbog 183dana
uplacivali mirovinsko zdrastveno a odes na biro I nemas nanjci 1000kn???

ma ko je ovdi lud??

Back